COVID-19 Szabályok 2020.11.09-től

Kedves Vendégeink!

A súlyosbodó járványügyi helyzet természetesen a mi figyelmünket sem kerüli el 😞 Szomorúan tapasztaljuk, hogy egyre többen betegednek le és egyre többeket korlátoz a mindennapi tevékenységeikben a vírus előretörése. Kollégáink és az órákat továbbra is látogatni kívánó Vendégeink egészségének érdekében november 09. hétfőtől az alábbi dokumentumon összefoglalt szabályokat léptetjük érvénybe:

Az itt leírtakon kívül természetesen továbbra is ügyelünk a rend, a tisztaság és a higénia fenntartására, a gyakori takarítás és fertőtlenítés mellett a teremben elhelyezett légtisztító berendezés rendszeres használatával is!

Vendégeink számára, akik a fentiek ellenére úgy döntenek, hogy a jelen helyzetben elővigyázatosságból felhagynak a csoportos órák látogatásával, az IGym online edzőterem felületén biztosítunk online részvételi lehetőséget óráinkon (részletek itt: https://loftbodystudio.com/online-orak/) Az esetlegesen fel nem használt bérletek határidejének meghosszabbítása miatt keressenek meg minket telefonon vagy üzenetben! Reméljük, mindezek a korlátok és kényelmetlenségek már csak rövid ideig lesznek jelen az életünkben, addig viszont kérjük ezek tiszteletben tartását és betartását! Köszönjük! 🙏

Hozzászólás