Egyéb (külsős) óráink

Stúdiónkban lehetőség nyílik rá, hogy külsős vendégoktatók is béreljenek helyet és tartsanak órákat, edzéseket. További információk a terembérlésről

A külsős órákra időpontot foglalni az adott órát szervező oktatónál lehet közvetlenül, ezekre az órákra LOFT Body Stúdió foglalási rendszerén keresztül nem lehet bejelentkezni!

Jelenleg az alábbi külsős vendégoktatók órái látogathatóak, elérhetőségek és bejelentkezési módok a leírásban:

Piloxing és funkcionális köredzés – Pruma Nikolett

Piloxing: Egy egyedülálló program, amely a BOX erejével, gyorsaságával, a PILATES kecsességével, és a TÁNC által nyújtott vidámsággal alkot kerek egészet! Az óra alatt a résztvevők egy 250 grammos bokszkesztyűt viselnek

Időpontok:

  • hétfő 19:30 Piloxing
  • szerda 18:15 Piloxing
  • szerda 19:30 Funkcionális köredzés

Bejelentkezés: egyénileg az oktatónál Facebook üzenetben (Nikolett Pruma) vagy telefonon (0630/3689356) lehetséges

Alakformáló női torna – Szabó-Bodó Adrienn 

Az alakformáló edzés fő céljaként az alak célirányos formálását tűzi ki. Általános testedzésnél a testnek nem egy bizonyos részét eddzük, a gyakorlatok sokkal inkább az egész testre kiterjedő erősítést és feszesítést célozzák meg. A célirányos alakformálásnál kiválasztunk egy-egy testrészt, amelyet erőssé és feszessé szeretnénk tenni. Alakformálás-erősítés órák nem csak a test egy bizonyos területére összpontosítanak, hanem az összes nagy izomcsoportot megcélozzák. A havonta megújuló koreográfia könnyen elsajátítható, változatos órát biztosít, elősegíti a mozgáskoordináció fejlődését, fejleszti a fantáziát, valamint egy olyan örök tanulási folyamatot jelent, amely folyamatos sikerélményt nyújt a kitartó tornázóknak. Rendszeres edzéssel elérhetővé válik a tónusos izomzat kialakulása. Kortól és edzettségi állapottól függetlenül bárkinek ajánljuk. Rövid idő elteltével észre fogod venni, hogy izmaid kezdenek formálódni és állandó tónussal rendelkeznek.

Óraadó: Szabó-Bodó Adrienn Sport-Rekreációszervező és Sportmenedzser

Több mint 20 éve tartok alakformáló tornát és ez idő alatt rengeteg vendég megfordult nálunk. Azt szeretem a legjobban látni, hogy hogyan válnak a vendégeink a tornánk rabjává, és járnak élvezettel, rendszeresen hetente több alkalommal éveken, évtizedeken keresztül. Rengetegen a kezdetek óta, azaz több mint 20 éve tornáznak velünk, sőt sokan már lányukkal együtt járnak hozzánk. Ez az amiért imádom csinálni ezt a tornát.

Szabó-Bodó Adrienn - Alakformáló női torna

Időpontok:

  • hétfő és péntek 7:30
  • kedd és csütörtök: 14:30 és 19:30

Bejelentkezés: https://primafitt.booked4.us/public/

Kismama és Baba-Mama Jóga – Seres Tímea jógaoktató

Kismamajóga óra:
Időtartam: 90 perc (14.héttől)
A hagyományos Hatha jóga módosított ászanáit, és az amazóniai természeti népek ősi, szülést megkönnyítő lágy mozdulatait gyakarolojuk légzésszinkronnal a ráhangolódás és bemelegítés után. A kötelező pisiszünetet követően az órát gátizomtornával és mély relaxációval zárjuk.

Kisbabás jógaóra:
Időtartam: 60 perc (2-től 6-8 hónapos korig)
Az órát ráhangolódással indítjuk, amelyet egy finom babamasszázs követ. Babákat bevonva bemelegítéssel készülünk a testtartásokra, amelyekbe szintén bevonjuk a kicsiket egyéni és páros gyakorlatok keretében. Ezt követően gátizomtornával regeneráljuk és erősítjük a gát izmait, majd rövid relaxációval zárjuk az órát.

Nagybabás jóga óra:
Időtartam 60 perc, 6-8 hónaposnál idősebb babák részére.
Az órát ráhangolódással indítjuk, majd minden nagyízületi pontot érintve bemelegítést tartunk, ezután következnek légzésszinkronnal az ászanák, azaz testtartások, melyekkel szépen regeneráljuk és megerősítjük a különböző izomcsoportokat, felfrissítjük a testet és lelket egyaránt. Amennyiben a picik kedve is úgy tartja, bevonjuk őket is pár páros gyakorlat erejéig, majd visszatérünk a gyakorlatokhoz. Egy kötelező pisiszünet után, a gátizmok újbóli megerősítésére fókuszálunk, majd egy rövid relaxációval zárjuk az órát.

Időpontok:

  • szerda 15:00 Kismama jóga
  • csütörtök 10:15 Nagybabás jóga
  • csütörtök 11:30 kisbabás jóga

Bejelentkezés: https://www.facebook.com/dreamtreat.yoga/ vagy telefonon +36 30 983 1376