Mozgásfejlesztő gyerektorna

„Tanulj mozogva” – mozgásfejlesztő gyerektorna 3-7 évesek számára

Mozgásfejlesztő foglalkozás indul 3-7 éves gyerekek számára heti két alkalommal a LOFT Body Stúdióban!

A foglalkozások a játékosság köré épülnek, amelyeken fejlesztjük a gyerekek fizikai képességeit, ügyességüket, mozgáskoordinációjukat, ezen belül főként az egyensúlyérzéküket és a finommotoros képességüket.

Nagy hangsúlyt fektetünk még a természetes mozgások (futás, ugrás, dobás) elsajátítására is. A foglalkozásokat színes és izgalmas mozgásfejlesztő eszközökkel végeztetjük, ami külön kihívást jelent a kicsik számára.
A gyerekekkel megismertetjük a mozgás örömét és egyben ez a program nagyszerű lehetőség az iskolára való felkészítésben is.

Kis létszámú csoportokkal dolgozunk (maximum 10 fő), ahol biztosítjuk minden kisgyerek számára a kellő figyelmet és törődést, amit ők ebben a korban különösen igényelnek.

A foglalkozásokat kedden és csütörtökön 16.00-17.00 között valamint csütörtökön 17.00-18.00 között tartjuk! Bejelentkezés online az alábbi linken: https://loftbodystudio.booked4.us/public/ vagy telefonon: +36 30 581 16 55

Mozgásfejlesztő gyerektorna

A foglalkozást Nagy Beatrix (Pipi) kézilabda sportági szakedző, gyerekkori mozgásfejlesztő szakember tartja majd, aki az elmúlt években több óvodával közös szervezésben tartott már hasonló foglalkozásokat. Amennyiben a foglalkozással kapcsolatos kérdése volna, Pipi telefonos elérhetősége: +36 20 328 56 54!

A foglakozás ideje alatt szülői felügyeletre nincsen szükség.

Várunk mindenkit szeretettel, akik szeretnék, hogy gyermekük egy vidám órát töltsön el mozgástanulással.

A foglalkozáson való részvétel feltétele az alábbi linken letölthető szülői kérdőív kitöltése. A kitöltött kérdőívet kérjük, hozzák magukkal az első foglalkozásra vagy küldjék el a loftbodystudio@gmail.com e-mailcímre!

Szülői Kérdőív