Mozgásfejlesztő gyerektorna

„Tanulj mozogva” – mozgásfejlesztő gyerektorna 3-6 évesek számára

Mozgásfejlesztő foglalkozás indul 3-6 éves gyerekek számára a LOFT Body Stúdióban!

A foglalkozások a játékosság köré épülnek, amelyeken fejlesztjük a gyerekek fizikai képességeit, ügyességüket, mozgáskoordinációjukat, ezen belül főként az egyensúlyérzéküket és a finommotoros képességüket.

Mozgásfejlesztő gyerektorna

Nagy hangsúlyt fektetünk még a természetes mozgások (futás, ugrás, dobás) elsajátítására is. A foglalkozásokat színes és izgalmas mozgásfejlesztő eszközökkel végeztetjük, ami külön kihívást jelent a kicsik számára.
A gyerekekkel megismertetjük a mozgás örömét és egyben ez a program nagyszerű lehetőség az iskolára való felkészítésben is.

Kis létszámú csoportokkal dolgozunk (maximum 8 fő), ahol biztosítjuk minden kisgyerek számára a kellő figyelmet és törődést, amit ők ebben a korban különösen igényelnek.

A foglalkozásokat szerdánként 16.00-tól 16:50-ig Zaka Dóra tanácsadó szakpszichológus, gyermekfejlesztő mozgásprogramban képzett szakember tartja. A foglalkozás díja 1.600 Ft / gyermek. 

Pszichológusként főleg gyermekekkel, párokkal és családokkal dolgozom, így átfogó képet kaphatok az egész rendszer működéséről. Egyre többször látom azt, hogy a gyerekek különböző iskolai nehézségekkel találkoznak: írás-olvasás nehézsége, viselkedéses vagy figyelmi elakadások. A közös pont ezekben az agy, az idegrendszer, ami nagyon jól fejleszthető a mozgás által. A mozgásfejlesztő gyerektornán a cél a motorikus fejlesztés, a szem-kéz koordináció javítása, az egyensúly és a finommotorika fejlesztése, valamint a szabálykövetés és feladattudat kialakítása, természetesen játékos formában.

Bejelentkezés online az alábbi linken: https://loftbodystudio.booked4.us/public/ vagy telefonon: +36 30 581 16 55

A foglakozás ideje alatt szülői felügyeletre nincsen szükség. Amit kérünk, hogy hozz magaddal: kényelmes tréningruha, csúszásmentes zokni vagy mezítláb, folyadék!

Várunk mindenkit szeretettel, akik szeretnék, hogy gyermekük egy vidám órát töltsön el mozgástanulással.