Órarend

Aktuális csoportos órarendjeink (saját szervezésű órák és külsős vendégoktatók órái) megtekintéséhez valamint online időpont foglaláshoz kattints az órarend alatti linkre! Az órarendben mindig 1 hétre előre látod a foglalható időpontokat. Amennyiben biztosan tudsz előre tervezni és szeretnél további időpontokat előre lefoglalni, úgy azt megteheted nálunk telefonon vagy személyesen (ez az opció bérlettel rendelkező vendégeink számára lehetséges)!

LOFT Body Stúdió 2020 ŐSZ / TÉL

LOFT Body Stúdió 2020 ŐSZ / TÉL

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

Amennyiben inkább telefonon szeretnél időpontot foglalni vagy esetleg nem helyhiány miatt nem tudtál online bejelentkezni az adott órára, úgy az alábbi telefonos elérhetőségeken keress minket:

Csoportos órák: +36 30 581 16 55
Személyi edzés: +36 70 623 55 24

Néhány fontos információ:

 • érkezés: max. 10 perccel az órakezdés előtt
 • LEMONDÁSI FELTÉTELEK: amennyiben mégsem tudsz eljönni a lefoglalt órára, úgy a délutáni órák esetén legkésőbb 8 órával, a délelőtti órák esetén legkésőbb 12 órával a foglalt időpont előtt töröljétek a foglalásotokat az Időpontfoglaló segítségével online vagy értesítsetek minket telefonon! Le nem mondott (vagy későn lemondott) jelentkezés esetén a napi jegy árát a legközelebbi alkalommal ki kell fizetni, vagy 1 alkalom levonásra kerül a bérletből!
 • parkolás: az épület melletti lakótelepi parkoló (fizetős), Skála mögötti parkoló (fizetős), Rákóczi utca parkolói (részben fizetős)
 • teremben rendelkezésre áll matrac és minden egyéb eszköz (szalag, henger, labdák stb.), amire az adott órán szükség lehet
 • amit hozz magaddal kérlek: folyadék és egy saját törölköző, amit a matracra tudsz teríteni
 • ajánlott öltözet: az órán kényelmes tréningruha (pamut vagy stretch, testhez múló javasolt, hogy a tartásbéli és gyakorlatkivitelezési hibákat észre lehessen venni) viselete ajánlott, egyes órákon (pilates, stretching, gerinctréning) cipő nélkül (mezítláb vagy zokniban), egyéb órákon (Indoor cycling, köredzés, TRX stb) beltéri edzőcipő használata ajánlott
 • az öltözködéshez szekrényekkel ellátott női és férfi öltöző áll rendelkezésre
 • a stúdióban mosdó és zuhanyzó használata biztosított
 • gyerekbarát stúdió: ha nincs ki vigyázzon a gyerkőcre, akkor se mondd le az órát, délelőtti óráinkon szívesen látunk gyermekkel is. Nagytermünkben játékokkal, kifestővel felszerelt gyereksarok várja a legkisebbeket 
 • kutyabarát stúdió: ha négylábú kedvenced is magaddal hoznád, kérlek jelezd és úgy készülünk, hogy őt is vendégül láthassuk 
 • amennyiben van bármilyen mozgásszervi vagy egyéb betegséged, elváltozásod, úgy azt kérlek jelezd felénk. Alapvetően nincsen semmilyen betegség, amely esetén nem volna ajánlott az óránkon való részvétel, viszont bizonyos esetekben a gyakorlatok módosítása szükséges (pl. gerincet érintő elváltozások, magas vérnyomás, csípőprotézis)
 • a kismama és baba-mama óránkhoz kötődő fontos tudnivalókat itt találsz, kérlek, ezeket mindenképp olvasd át itt!
 • A foglalkozásokon, edzéseken való részvétel saját felelősségre történik! Kérjük, amennyiben bármilyen egészségügyi problémád vagy panaszod volna, úgy csoportos óráink és/vagy személyi edzéseink látogatásának megkezdése előtt konzultálj kezelőorvosoddal.

Érkezés előtt kérlek olvasd el stúdiónk részletes Házirendjét!

Várunk szeretettel!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s