Külsős vendégoktatók órái

Stúdiónkban lehetőség nyílik rá, hogy külsős vendégoktatók is béreljenek helyet és tartsanak órákat, edzéseket. További információk a terembérlésről

A külsős órákra időpontot foglalni az adott órát szervező oktatónál lehet közvetlenül, ezekre az órákra LOFT Body Stúdió foglalási rendszerén keresztül nem lehet bejelentkezni (kivéve Hatha Jóga Tóth Mátyás)!


Jelenleg az alábbi külsős vendégoktatók órái látogathatóak, elérhetőségek és bejelentkezési módok a leírásban:

Piloxing – Pruma Nikolett

Piloxing: Egy egyedülálló program, amely a BOX erejével, gyorsaságával, a PILATES kecsességével, és a TÁNC által nyújtott vidámsággal alkot kerek egészet! Az óra alatt a résztvevők egy 250 grammos bokszkesztyűt viselnek

Időpontok:

 • hétfő 19:30 Piloxing
 • szerda 18:15 Piloxing

Bejelentkezés: egyénileg az oktatónál Facebook üzenetben (Nikolett Pruma) vagy telefonon (0630/3689356) lehetséges


Hatha jóga – Tóth Mátyás jógaoktató

Hatha jóga:
A jóga mindennapos gyakorlása – művelői szerint – önmagában is hasznos, javítja az egészséget, jó közérzetet teremt, mentális megtisztulást hoz és az életminőség javulását eredményezi.

A jóga során az egész testet átmozgatjuk, hiszen a tartás javításához, illetve a gerincoszlop szabad és egészséges mozgásához elengedhetetlen, hogy a test összes többi ízülete is erős és hajlékony legyen. A nyújtó és erősítő gyakorlatok mellett csípő- és vállízületet mobilizáló gyakorlatokat is végzünk, az ízületeket minden irányban átmozgatjuk és erősítjük. Az óra során figyelünk a légzésre, ami segít a pózokban való ellazulásban. A foglalkozást légzőgyakorlattal és relaxációval zárjuk, mely során elengedjük a felgyülemlett feszültséget, lazítunk, pihenünk és feltöltődünk

Időpontok:

 • csütörtök 19:30 – 21:00 (90 perc)

Bejelentkezés: https://loftbodystudio.booked4.us/public/ vagy telefonon +36 70 263 5670


COMBI CALLANETICS, Intimfitness – Szántó Szilvia

COMBI Callanetics: alakformáló, testtartást javító, statikusan végzett mélyizom torna. Minden korosztálynak ajánlott. A Callanetics-torna során a lassú, kicsi, de erőteljes mozdulatokkal dolgozunk. Alapelve a gyakori ismétlés. A gyakorlatok során a hátat és a gerincet nem éri túlzott terhelés, rendszeres elvégzésük pozitív hatást gyakorol a testtartásra. A tornát elsősorban azoknak ajánljuk, akik nem a dinamikus mozgást szeretik, hanem a lassú, kontrollált izommunkán alapuló gimnasztikát . Úgy mozgatja át az egész testet, hogy nem terheli az ízületeket, hogy nincsenek benne ugrással, földre zökkenéssel járó elemek, vagy aerob gyakorlatok. Edzettebbé teszi az izmokat, amelyek átveszik az ízületek terhelésének egy részét, így enyhülnek, ritkábbá válnak a kellemetlen derék-, térd- és hátfájdalmak. Ez az edzettség védi a gerincet és az ízületeket is, így felkészíti, alkalmassá tesz arra, hogy ezután a  tréningsorozat után bármilyen más, akár sokkal intenzívebb mozgásformákat gyakoroljunk. A Callanetics-gyakorlatoknak néhány hét alatt jól látható lesz az eredménye. A hagyományos súlycsökkentő edzésformákkal szemben nem annyira a leadott kilókra, inkább a testalkat átalakulására érdemes figyelni, a változások centikben mérhetőek.

Ami a sikerélményt adja, az:

 • a feszesebb has- és hátizmok,
 • a csökkenő has-, comb- és csípő körfogat,
 • feszesebb, megemelkedett fenék,
 • mozgásképesség, mozgáskoordináció javulása,
 • kilazítja a beszűkült vállizületet, a csípőt,
 • javítja az izületek mozgásterjedelmét,
 • erősíti a medencealapi izmokat,
 • gyakorlásával megelőzhető a gerincsérv, a térd,-derék,-hátfájdalom,
 • segíti a csontritkulás megelőzését,
 • javítja a testtartást,
 • megnyugtatja az idegrendszert.

Időpontok:

 • hétfő 17:00
 • szerda 19:30
 • péntek 17:00

Bejelentkezés: telefonon +36 30 393 8341


Kismama és Baba-Mama Jóga – Seres Tímea jógaoktató

Kismamajóga óra:
Időtartam: 90 perc (14.héttől)
A hagyományos Hatha jóga módosított ászanáit, és az amazóniai természeti népek ősi, szülést megkönnyítő lágy mozdulatait gyakarolojuk légzésszinkronnal a ráhangolódás és bemelegítés után. A kötelező pisiszünetet követően az órát gátizomtornával és mély relaxációval zárjuk.

Kisbabás jógaóra:
Időtartam: 60 perc (2-től 6-8 hónapos korig)
Az órát ráhangolódással indítjuk, amelyet egy finom babamasszázs követ. Babákat bevonva bemelegítéssel készülünk a testtartásokra, amelyekbe szintén bevonjuk a kicsiket egyéni és páros gyakorlatok keretében. Ezt követően gátizomtornával regeneráljuk és erősítjük a gát izmait, majd rövid relaxációval zárjuk az órát.

Nagybabás jóga óra:
Időtartam 60 perc, 6-8 hónaposnál idősebb babák részére.
Az órát ráhangolódással indítjuk, majd minden nagyízületi pontot érintve bemelegítést tartunk, ezután következnek légzésszinkronnal az ászanák, azaz testtartások, melyekkel szépen regeneráljuk és megerősítjük a különböző izomcsoportokat, felfrissítjük a testet és lelket egyaránt. Amennyiben a picik kedve is úgy tartja, bevonjuk őket is pár páros gyakorlat erejéig, majd visszatérünk a gyakorlatokhoz. Egy kötelező pisiszünet után, a gátizmok újbóli megerősítésére fókuszálunk, majd egy rövid relaxációval zárjuk az órát.

Időpontok:

 • szerda 15:00 Kismama jóga
 • csütörtök 10:15 Nagybabás jóga
 • csütörtök 11:30 kisbabás jóga

Bejelentkezés: https://www.facebook.com/dreamtreat.yoga/ vagy telefonon +36 30 983 1376