Külsős vendégoktatók órái

Stúdiónkban lehetőség nyílik rá, hogy külsős vendégoktatók is béreljenek helyet és tartsanak órákat, edzéseket. További információk a terembérlésről


Jelenleg az alábbi külsős vendégoktatók órái látogathatóak, elérhetőségek és bejelentkezési módok a leírásban:

Piloxing és Alakformáló Step – Pruma Nikolett

Piloxing: Egy egyedülálló program, amely a BOX erejével, gyorsaságával, a PILATES kecsességével, és a TÁNC által nyújtott vidámsággal alkot kerek egészet! Az óra alatt a résztvevők egy 250 grammos bokszkesztyűt viselnek

Alakformáló step: Könnyen követhető, intenzív zsírégető és alakformáló óra, amelyben a step alaplépéseit kombináljuk erősítő gyakorlatokkal.

Időpontok:

 • hétfő 19:30 Piloxing
 • kedd 19:30 Alakformáló step
 • szerda 18:30 Piloxing
 • csütörtök 18:30 Alakformáló step

Bejelentkezés ONLINE->


COMBI CALLANETICS, Intimfitness – Szántó Szilvia

COMBI Callanetics: alakformáló, testtartást javító, statikusan végzett mélyizom torna. Minden korosztálynak ajánlott. A Callanetics-torna során a lassú, kicsi, de erőteljes mozdulatokkal dolgozunk. Alapelve a gyakori ismétlés. A gyakorlatok során a hátat és a gerincet nem éri túlzott terhelés, rendszeres elvégzésük pozitív hatást gyakorol a testtartásra. A tornát elsősorban azoknak ajánljuk, akik nem a dinamikus mozgást szeretik, hanem a lassú, kontrollált izommunkán alapuló gimnasztikát . Úgy mozgatja át az egész testet, hogy nem terheli az ízületeket, hogy nincsenek benne ugrással, földre zökkenéssel járó elemek, vagy aerob gyakorlatok. Edzettebbé teszi az izmokat, amelyek átveszik az ízületek terhelésének egy részét, így enyhülnek, ritkábbá válnak a kellemetlen derék-, térd- és hátfájdalmak. Ez az edzettség védi a gerincet és az ízületeket is, így felkészíti, alkalmassá tesz arra, hogy ezután a  tréningsorozat után bármilyen más, akár sokkal intenzívebb mozgásformákat gyakoroljunk. A Callanetics-gyakorlatoknak néhány hét alatt jól látható lesz az eredménye. A hagyományos súlycsökkentő edzésformákkal szemben nem annyira a leadott kilókra, inkább a testalkat átalakulására érdemes figyelni, a változások centikben mérhetőek.

Ami a sikerélményt adja, az:

 • a feszesebb has- és hátizmok,
 • a csökkenő has-, comb- és csípő körfogat,
 • feszesebb, megemelkedett fenék,
 • mozgásképesség, mozgáskoordináció javulása,
 • kilazítja a beszűkült vállizületet, a csípőt,
 • javítja az izületek mozgásterjedelmét,
 • erősíti a medencealapi izmokat,
 • gyakorlásával megelőzhető a gerincsérv, a térd,-derék,-hátfájdalom,
 • segíti a csontritkulás megelőzését,
 • javítja a testtartást,
 • megnyugtatja az idegrendszert.

Bejelentkezés: telefonon +36 30 393 8341


Kismama és Baba-Mama Jóga – Seres Tímea jógaoktató

Kismamajóga óra:
Időtartam: 90 perc (14.héttől)
A hagyományos Hatha jóga módosított ászanáit, és az amazóniai természeti népek ősi, szülést megkönnyítő lágy mozdulatait gyakarolojuk légzésszinkronnal a ráhangolódás és bemelegítés után. A kötelező pisiszünetet követően az órát gátizomtornával és mély relaxációval zárjuk.

Kisbabás jógaóra:
Időtartam: 60 perc (2-től 6-8 hónapos korig)
Az órát ráhangolódással indítjuk, amelyet egy finom babamasszázs követ. Babákat bevonva bemelegítéssel készülünk a testtartásokra, amelyekbe szintén bevonjuk a kicsiket egyéni és páros gyakorlatok keretében. Ezt követően gátizomtornával regeneráljuk és erősítjük a gát izmait, majd rövid relaxációval zárjuk az órát.

Nagybabás jóga óra:
Időtartam 60 perc, 6-8 hónaposnál idősebb babák részére.
Az órát ráhangolódással indítjuk, majd minden nagyízületi pontot érintve bemelegítést tartunk, ezután következnek légzésszinkronnal az ászanák, azaz testtartások, melyekkel szépen regeneráljuk és megerősítjük a különböző izomcsoportokat, felfrissítjük a testet és lelket egyaránt. Amennyiben a picik kedve is úgy tartja, bevonjuk őket is pár páros gyakorlat erejéig, majd visszatérünk a gyakorlatokhoz. Egy kötelező pisiszünet után, a gátizmok újbóli megerősítésére fókuszálunk, majd egy rövid relaxációval zárjuk az órát.

Bejelentkezés: https://www.facebook.com/dreamtreat.yoga/ vagy telefonon +36 30 983 1376