Hevederes edzés (TRX)

“Használd a tested a gépek helyett” 

A funkcionális tréning egyik legnépszerűbb eszköze az edzőheveder (TRX). Ennél az edzésformánál saját testünket használjuk ellenállásként, ez sokkal kíméletesebb az ízületek számára, mint a súlyzós edzések.

Hevederes edzés (TRX)

 

A 70 dkg-os heveder-rendszerrel végzett gyakorlatok abban különböznek a hagyományos gyakorlatoktól, hogy a gyakorlatot végző kezeit vagy lábait egy felfüggesztési pont tartja, miközben testének másik vége a talajjal érintkezik.

Az edzőhevederrel (TRX) végtelen számú gyakorlat végezhető különböző intenzitásban, ezáltal hatása is szerteágazó, állóképességet fejleszt, izomtónust javít.

Ma már széles körben alkalmazzák az élsportolók erőnléti edzésprogramjában is, ugyanis bármilyen sportágra felkészíti a testet és segítségével csökkenthető a sportsérülések száma.

Bármilyen fittségi szinten, bárhol, bármilyen cél elérése érdekében alkalmazhatjuk a az edzőhevedert (TRX), amely esztétikailag is átformálja a testet, harmonikusan kidolgozott izomzatot, jobb izom-egyensúlyt eredményez, fejleszti az állóképességet és a stabilitást.

Aktuális órarend és bejelentkezés ITT!