Csapatunk

Tamás Eszter

Stúdióvezető, személyi edző, sportoktató

Mindig is meghatározó része volt az életemnek a sport, kisgyerekkorom óta teniszezek, fallabdázok, síelek. Az elmúlt 15 évben a fitnesz területén szinte minden edzésformát kipróbáltam, melyek közül többet éveken át aktívan űztem (step, fittball, spinning). Főiskolás éveim alatt ismerkedtem meg a Pilates módszerrel, és szinte azonnal beleszerettem. Régóta dédelgetett álmom volt, hogy idővel ne csak gyakoroljam, hanem oktassam is a Pilates-et és így alkalmam legyen másokkal is megszerettetnie ezt a mozgásformát. Ezt az álmot valóra váltva immár végzett személyi edzőként és sportoktatóként várok szeretettel mindenkit kor, nem és erőnléti állapot specifikus pilates óráimon, gerinctréningen, kismama és baba-mama tornáimon valamint indoor cycling és stertching óráimra a LOFT Body Stúdióban!

Óratípusok: személyi edzés (egyéni, páros), pilates, pocakos & baba-mama, stretching, gerinctréing, indoor cycling az aktuális órarend szerint

Végzettségek, képzések:

  • Sportoktató – Aerobik (ART Edzőképzés)
  • Személyi edző (ART Edzőképzés)
  • Pilates oktató (Fitness Company)
  • Funkcionális Cross tréning (ART Edzőképzés)
  • Gerinctréning alternatívák (ART Edzőképzés)
  • Indoor cycling oktató (ART Edzőképzés)
  • Stretching és ellazulási technikák(ART Edzőképzés)
  • Hevederes gravitációs tréning (ART Edzőképzés)
  • BEACTIVE Várandós torna képzés (SYSTEM 4 LIFE)

Kapcsolat:
+36 30 777 67 89
www.facebook.com/eszter.tamas.73

Horváth-Polgár Dóra

Sportoktató, személyi edző

2010 óta tevékenykedem sportoktatóként. A csoportos órák mindig is közel álltak hozzám, a közösség ereje inspirál. Szabadidőm nagy részét is a sportolásnak és az egészséges életmódnak szentelem. Érdekelnek az újdonságok, szeretek minél több eszközt kipróbálni, mellyel színesíthetem óráimat. Folyamatosan képzem magam, naprakészen követem a téma szakirodalmát. Várlak szeretettel óráimon!

Óratípusok: személyi edzés (egyéni, páros), Pilates, stretching. indoor cycling, funkcionális köredzés, gerinctréning, tematikus jógaórák az aktuális órarend szerint

Kapcsolat:
+36 30 581 16 55
www.facebook.com/dora.polgar.9

Nagy Beatrix (Pipi)

Indoor cycling oktató, kézilabda sportági szakedző

A sport az életem szerves részét képezi. Főállásban a versenysportban tevékenykedem, utánpótlás korú kézilabdázókat készítek fel az élsportra és a felnőttkori versenyzése. Ezt a fajta tudatos mozgásszemlétet szeretném képviselni és átadni a vendégeim számára a szabadidős sporttevékenységeik során. Ezért különösen nagy hangsúlyt fektetek indoor cycling óráimon a pulzus kontrollált edzésvezetésre, mindezt jó zenékkel felépített, vidám hangulatú órákon.

Kapcsolat:
+36 20 328 56 54
https://www.facebook.com/beatrix.nagy.7509

Karsai Bence

Személyi edző

Karsai Bence személyi edző vagyok. Több mint 10 éve töltöm a mindennapjaim a nekem bizalmat szavazó vendégeim mellett. Edzéseimen figyelembe veszem, hogy minden embernek különböző adottságai vannak, és ennek függvényében állítom össze az edzésterveket. Fontosnak tartom, hogy az edzésmódszereim naprakészek legyenek, ezért rendszeresen látogatom a különböző workshopokat és szakmán béli továbbképzéseket. Ha fejlődni és mozogni vágysz, keress meg bátran!

Óratípusok: személyi edzés előzetes egyeztetés és telefonos bejelentkezés alapján. Csoportos hevederes edzés (TRX) óra az aktuális órarend szerint

Kapcsolat:
+36 70 623 55 24
www.facebook.com/bence.karsai 

Pató Zsófia

Gyógytornász, jógaoktató

A mozgás mindig is az életem része volt valamilyen sport formájában. 2006-tól dolgozom, mint gyógytornász, így a munkám során is megmaradt a mozgás szeretete. A jóga mindig is vissza-vissza térő mozgásforma volt az életemben, míg pár évvel ezelőtt komolyan is elkezdtem vele foglalkozni. Életem legjobb döntése volt, hogy elmélyültem a jógában. Szeretném vendégeim számára átadni azt, amit a jóga adott nekem lélekben, mint a belső stabilitás, összeszedettség és támogató érzést, és amit a fizikai szinten adott testi erőt, hajlékonyságot és rugalmasságot, ami már az életem minden területén megnyilvánul.

Óratípusok: Kímélő jóga és Flow jóga foglakozások az aktuális órarend szerint