Csapatunk

Tamás Eszter

Stúdióvezető, sportoktató (aerobik, pilates, stretching, gerinctréning, cross tréning, gerinctréning, indoor cycling)

Mindig is meghatározó része volt az életemnek a sport, kisgyerekkorom óta teniszezek, fallabdázok, síelek. Az elmúlt 15 évben a fitnesz területén szinte minden edzésformát kipróbáltam, melyek közül többet éveken át aktívan űztem (step, fittball, spinning). 7 éve ismerkedtem meg a Pilates módszerrel, és szinte azonnal beleszerettem. Az elmúlt években régóta dédelgetett álmom volt, hogy idővel ne csak gyakoroljam, hanem oktassam is a Pilates-et és így alkalmam legyen másokkal is megszerettetnie ezt a mozgásformát. Ezt az álmot valóra váltva immár végzett aerobik sportoktatóként várok szeretettel mindenkit kor, nem és erőnléti állapot specifikus pilates óráimon, gerinctréningen, kismama és baba-mama tornáimon valamint indoor cycling és stertching óráimra a LOFT Body Stúdióban!

Óratípusok: Pilates basic / dynamic (kezdő, haladó), pocakos & baba-mama, stretching, gerinctréing, indoor cycling az aktuális órarend szerint

Kapcsolat:
+36 30 777 67 89
www.facebook.com/eszter.tamas.73

Horváth-Polgár Dóra

Sportoktató (aerobik, Pilates, Funkcionális tréner, SMR CORE oktató, Ballet Body, Jóga, Spinning)

2010 óta tevékenykedem sportoktatóként. A csoportos órák mindig is közel álltak hozzám, a közösség ereje inspirál. Szabadidőm nagy részét is a sportolásnak és az egészséges életmódnak szentelem. Érdekelnek az újdonságok, szeretek minél több eszközt kipróbálni, mellyel színesíthetem óráimat. Folyamatosan képzem magam, naprakészen követem a téma szakirodalmát. Várlak szeretettel óráimon!

Óratípusok: Pilates basic / dynamic (kezdő, haladó), stretching. indoor cycling, funkcionális köredzés, gerinctréning, tematikus jógaórák az aktuális órarend szerint

Kapcsolat:
+36 30 581 16 55
www.facebook.com/dora.polgar.9

Nagy Beatrix (Pipi)

Indoor cycling oktató, mozgásfejlesztő gyerektorna, kézilabda sportági szakedző

A sport az életem szerves részét képezi. Főállásban a versenysportban tevékenykedem, utánpótlás korú kézilabdázókat készítek fel az élsportra és a felnőttkori versenyzése. Ezt a fajta tudatos mozgásszemlétet szeretném képviselni és átadni a vendégeim számára a szabadidős sporttevékenységeik során. Ezért különösen nagy hangsúlyt fektetek indoor cycling óráimon a pulzus kontrollált edzésvezetésre, mindezt jó zenékkel felépített, vidám hangulatú órákon.

Mozgásfejlesztő gyerektornám célja, hogy a gyerekekkel megismertessem a mozgás örömét, mindezt játékos formában. A motorikus képességek fejlesztése mellett nagy hangsúlyt kap a kognitív képességek fejlesztése is (csoportos viselkedés, utasítások megértése, szabályok elsajátítása stb.).

Kapcsolat:
+36 20 328 56 54
https://www.facebook.com/beatrix.nagy.7509

Karsai Bence

Személyi edző

Karsai Bence személyi edző vagyok. Hét éve töltöm a mindennapjaim a nekem bizalmat szavazó vendégeim mellett. Edzéseimen figyelembe veszem, hogy minden embernek különböző adottságai vannak, és ennek függvényében állítom össze az edzésterveket. Fontosnak tartom, hogy az edzésmódszereim naprakészek legyenek, ezért rendszeresen látogatom a különböző workshopokat és szakmán béli továbbképzéseket. Ha fejlődni és mozogni vágysz, keress meg bátran!

Óratípusok: személyi edzés előzetes egyeztetés és telefonos bejelentkezés alapján. Csoportos hevederes edzés (TRX) óra az aktuális órarend szerint

Kapcsolat:
+36 70 623 55 24
www.facebook.com/bence.karsai