COVID-19 Szabályok 2020.11.09-től

Kedves Vendégeink!

A súlyosbodó járványügyi helyzet természetesen a mi figyelmünket sem kerüli el 😞 Szomorúan tapasztaljuk, hogy egyre többen betegednek le és egyre többeket korlátoz a mindennapi tevékenységeikben a vírus előretörése. Kollégáink és az órákat továbbra is látogatni kívánó Vendégeink egészségének érdekében november 09. hétfőtől az alábbi dokumentumon összefoglalt szabályokat léptetjük érvénybe:

Az itt leírtakon kívül természetesen továbbra is ügyelünk a rend, a tisztaság és a higénia fenntartására, a gyakori takarítás és fertőtlenítés mellett a teremben elhelyezett légtisztító berendezés rendszeres használatával is!

Vendégeink számára, akik a fentiek ellenére úgy döntenek, hogy a jelen helyzetben elővigyázatosságból felhagynak a csoportos órák látogatásával, az IGym online edzőterem felületén biztosítunk online részvételi lehetőséget óráinkon (részletek itt: https://loftbodystudio.com/online-orak/) Az esetlegesen fel nem használt bérletek határidejének meghosszabbítása miatt keressenek meg minket telefonon vagy üzenetben! Reméljük, mindezek a korlátok és kényelmetlenségek már csak rövid ideig lesznek jelen az életünkben, addig viszont kérjük ezek tiszteletben tartását és betartását! Köszönjük! 🙏

Egyéb (külsős) órák

Stúdiónkban lehetőség nyílik rá, hogy külsős vendégoktatók is béreljenek helyet és tartsanak órákat, edzéseket. További információk a terembérlésről

A külsős órákra időpontot foglalni az adott órát szervező oktatónál lehet közvetlenül, ezekre az órákra LOFT Body Stúdió foglalási rendszerén keresztül nem lehet bejelentkezni!

Jelenleg az alábbi külsős vendégoktatók órái látogathatóak, elérhetőségek és bejelentkezési módok a leírásban:

Piloxing és funkcionális köredzés – Pruma Nikolett

Piloxing: Egy egyedülálló program, amely a BOX erejével, gyorsaságával, a PILATES kecsességével, és a TÁNC által nyújtott vidámsággal alkot kerek egészet! Az óra alatt a résztvevők egy 250 grammos bokszkesztyűt viselnek

Időpontok:

  • hétfő 19:30 Piloxing
  • szerda 18:15 Piloxing
  • szerda 19:30 Funkcionális köredzés

Bejelentkezés: egyénileg az oktatónál Facebook üzenetben (Nikolett Pruma) vagy telefonon (0630/3689356) lehetséges

Alakformáló – Primafitt Sportegyesület

Zenés, kondicionáló óráinkon a core izmokra koncentrálva, saját testsúlyos mozgással dolgozzuk meg az izmokat. A koreografált mozgás elősegíti a mozgáskoordináció fejlődését, fejleszti a fantáziát, valamint egy olyan örök tanulási folyamatot jelent, amely folyamatos sikerélményt nyújt a kitartó tornázóknak.

Időpontok:

  • kedd 7:30, 14:30 és 19:30
  • csütörtök: 7:30, 14:30 és 19:30

Bejelentkezés: https://primafitt.booked4.us/public/

Kismama és Baba-Mama Jóga – Seres Tímea jógaoktató

Kismamajóga óra:
Időtartam: 90 perc (14.héttől)
A hagyományos Hatha jóga módosított ászanáit, és az amazóniai természeti népek ősi, szülést megkönnyítő lágy mozdulatait gyakarolojuk légzésszinkronnal a ráhangolódás és bemelegítés után. A kötelező pisiszünetet követően az órát gátizomtornával és mély relaxációval zárjuk.

Kisbabás jógaóra:
Időtartam: 60 perc (2-től 6-8 hónapos korig)
Az órát ráhangolódással indítjuk, amelyet egy finom babamasszázs követ. Babákat bevonva bemelegítéssel készülünk a testtartásokra, amelyekbe szintén bevonjuk a kicsiket egyéni és páros gyakorlatok keretében. Ezt követően gátizomtornával regeneráljuk és erősítjük a gát izmait, majd rövid relaxációval zárjuk az órát.

Nagybabás jóga óra:
Időtartam 60 perc, 6-8 hónaposnál idősebb babák részére.
Az órát ráhangolódással indítjuk, majd minden nagyízületi pontot érintve bemelegítést tartunk, ezután következnek légzésszinkronnal az ászanák, azaz testtartások, melyekkel szépen regeneráljuk és megerősítjük a különböző izomcsoportokat, felfrissítjük a testet és lelket egyaránt. Amennyiben a picik kedve is úgy tartja, bevonjuk őket is pár páros gyakorlat erejéig, majd visszatérünk a gyakorlatokhoz. Egy kötelező pisiszünet után, a gátizmok újbóli megerősítésére fókuszálunk, majd egy rövid relaxációval zárjuk az órát.

Időpontok:

  • szerda 15:00 Kismama jóga
  • csütörtök 10:15 Nagybabás jóga
  • csütörtök 11:30 kisbabás jóga

Bejelentkezés: https://www.facebook.com/dreamtreat.yoga/ vagy telefonon +36 30 983 1376

Bővült csapatunk!

Kedves Vendégeink!

LOFT Body Stúdió csapata 2 új taggal bővült!

Örömmel köszöntjük kollégáink között Horváth Évát és Horváth-Polgár Dórát, akik mindketten csoportos órákat fognak tartani stúdiónkban!

Dóri február 12-től keddi és csütörtöki napokon, márciustól pedig már hétfőn is tart órákat, Évivel március 01-től kedden és csütörtökön találkozhattok.

Óráikra a szokott módon online tudtok időpontot foglalni itt…

Eszter kolléganőnk rövid távollétében (májusban születik kisbabája, így májusban és a nyári hónapokban nem tart órát) május 01-től szeptember 01-ig Dóri, Évi és Bence tartják a stúdió összes csoportos óráját.

A LOFT Body Stúdió immár 4 tagot számláló oktatói csapatáról bővebb információt és a kollégák bemutatkozóit itt olvashatjátok: loftbodystudio.com/rolunk/csapatunk/

A LOFT Body Stúdió csapata

A LOFT Body Stúdió csapata

Pocakos pilates

Kedves Kismamák!

Először is gratulálunk a várandósságotokhoz! 😊

Várandós oktatóként saját tapasztalataim alapján is szívből ajánlom a Pocakos pilates tornát azoknak a kismamáknak, akik a várandóságukat aktívan, állapotuknak megfelelő rendszeres mozgás végzése mellett szeretnék eltölteni.

Tamás Eszter, pilates oktató és leendő anyuka :)

Tamás Eszter, pilates oktató és leendő anyuka 🙂

A pilates nem csak felkészíti a szervezetet a szülésre, hanem a várandósság egész ideje alatt segít megőrizni a testi és lelki egyensúlyt. Mivel ez a típusú torna a kíméletességre törekszik, néhány egyszerű óvintézkedés betartásával a kismamák is nyugodt szívvel végezhetik.

A kismama pilates kímélő, mégis hatékony kismama torna, mely:

✔️ erősíti a végtagokat és a hátizmokat,
✔️ légzéstechnikája növeli a tüdőkapacitást, amely segítségünkre van a vajúdás alatt is
✔️ csökkentik a vizesedés esélyét és készítik fel fizikumunkat a szülésre
✔️ hatására a szülés után könnyebben regenerálódik a szervezet

Pocakos és Baba-Mama Pilates a LOFT Body Stúdióban

Pocakos és Baba-Mama Pilates a LOFT Body Stúdióban

A pilates a szülés után is kiválóan alkalmazható a kondíció és a fittség visszaszerzésére, a 6-8 hét gyógyulási idő letelte után. Babáddal közösen várunk szeretettel Baba-Mama órainkra is kollégámmal, Horváth-Polgár Dórival aki maga is gyakorló anyuka!

Egészséges és vidám babavárást kívánunk!

Eszter és a Loft Body Mozgásstúdió csapata